Het post-WordCamp NL 2012 tijdperk is aangebroken :)

Het is al weer een paar dagen geleden, maar WordCamp NL 2012 is geweest. Twee dagen Seats2Meet Utrecht vol met een kleine 200 man op de zaterdag en rond de 120 man voor de zondag. Als dit je eerste WordCamp was dan zul je ongetwijfeld hebben gemerkt dat de WordPress community in Nederland een fijne community is, en als je er al eerder bij was dan hoef ik je dat niet nog een keer uit te leggen πŸ˜‰

Wij hopen in ieder geval dat je veel plezier hebt gehad, veel hebt geleerd en veel nieuwe WordPress vrienden hebt kunnen maken. Vanaf deze plek wil ik in ieder geval de volgende mensen bedanken voor hun inzet.

Wij zijn nu druk bezig om alle presentaties en video’s zo snel mogelijk beschikbaar te stellen en zodra we weer iets te melden hebben zullen we dat hier doen. Wil je op de hoogte blijven via je favoriete social media site dan kan dat:

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

21 Responses to Het post-WordCamp NL 2012 tijdperk is aangebroken :)

 1. Chantal says:

  Natuurlijk ook jij bedankt Remkus. Zonder jouw inzet ook geen WordCamp πŸ™‚

 2. Twee leuke dagen achter de rug, met leuke gesprekken, leerzame presentaties en vooral veel enthousiaste WordPress peeps. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

 3. Het was een fantastisch weekend! Nogmaals iedereen enorm bedankt voor de organisatie, mogelijkheid om te spreken, en het maken van nieuwe WordPress Buddies! Op naar 2013!

 4. Seb van Dijk says:

  Het was top! Ik ben zeker een nieuwe vaste bezoeker van WordCamp πŸ™‚
  Ik heb al zo veel mogelijk slides bij elkaar gezocht: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvInmbJKwZA1dG5QWXlaSURkdnFPMnBxbjFNcEt4akE#gid=0

  Als je een ontbrekende presentatie weet te vinden, gewoon invullen!

 5. Coen Jacobs says:

  Het was top, van begin tot eind. Kijk nu al uit naar volgend jaar! Iedereen bedankt!

 6. Karim Osman says:

  Erg leuke en interessante gesprekken gehad, simpelweg een geweldige WordCamp! πŸ˜€

 7. Barry Kooij says:

  Heb een top weekend gehad, volgend jaar zeker er weer bij!
  Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

 8. Tom Hermans says:

  Yep, guys, awesome job. Leuk om iedereen weer es ff irl te zien, en interessante tips opgepikt.. as always. Ook leuk om zien dat er ook wat beweegt om kleine, regionale meetup-jes tussendoor te doen.

 9. Veel van opgestoken πŸ˜‰

  Bedankt, was super!

 10. BjornW says:

  Was erg cool. Dank voor de organisatie! Leuke en interessante gesprekken gehad. Bedankt allemaal!

 11. Ghio Coste says:

  Ook van deze kant een “big thumb up”voor de organisatie. Goede gespreken en leuke mensen ontmoet. Maar een ding mag niet voorbij gaan… de lunch. erg lekker !!!

 12. Bedankt, bedankt. Ik heb ervan genoten. Veel geleerd, gave mensen ontmoet, lekker gegeten. Het was inspirerend. Wat een bijzondere community.
  Ik kijk nu al uit naar de volgende WordCamp πŸ™‚

 13. Karin Jonkers says:

  Ik heb wat gemist! De volgende misschien…