Merchandise.nl

Wij (Merchandise.nl) produceren voor diverse WordCamps (o.a. WC Portugal) de goodies, en vaak ook voor de sponsoren. Voor WordCamp NL 2012 leveren we ‘kant-en-klare’ goodiebags, dus direct gevuld met alle gadgets die erin moeten. Omdat deze dienst meer omvat dan onze reguliere producties hebben we een specifieke goodiebags-website in het leven geroepen (natuurlijk in WordPress) op http://goodiebagmaken.nl

Overigens is dat niet de enige WordPress website die wij in de lucht hebben, de teller bij ons staat ondertussen op ‘meer dan 30’, variërend van gecompliceerde productgerichte websites met ‘winkelmandjes’ tot (betrekkelijk eenvoudige) blogs en websites puur voor de hobby. Allemaal in eigen beheer ontwikkeld, met hulp van verschillende (WP) guru’s zoals Joost, Roy (Chapter42) en Arjan (Uprise) als ik er weer eens niet uit kom. Je kunt dus wel zeggen dat we ‘aardig wat ervaring’ hebben (nu weer ‘we’, want onze medewerkers werken allemaal mee aan onze sites) met WordPress, en het een érg warm hart toedragen.

Je kunt op onze vele websites terecht voor ‘alles met je logo’, of dat nu 10 t-shirts of 150.000 custom made relatiegeschenken zijn. We doen altijd ons uiterste best om met onze klanten mee te denken zodat we de bést passende premiums kunnen leveren die aansluiten bij je doelgroep, uitstraling en budget.

We zijn er dan ook van overtuigd dat we ook jouw bedrijf van dienst kunnen zijn!

http://merchandise.nl