Seats2Meet.com

Seats2meet.com Meeting Space biedt een marktvernieuwende vergaderervaring. We ontvangen je graag in een vergaderlounge die exact aansluit op het doel van je bijeenkomst. In samenwerking met onze partners maken we de ervaring af met een geweldige lunch, koffie/thee corners, beamers, laptops en alles wat verder nodig is voor een succesvolle bijeenkomst. Seats2meet.com is een innovatief business concept in de industrie van vergaderingen en conferenties en is ontworpen voor het boeken van vergaderingen: snel en moeiteloos.

Wij willen echter meer bereiken dan een fijne vergaderbeleving. Wij proberen vergaderende organisaties te verbinden met de al eerder benoemde ZP-er. Samen moeten zij gaan zorgen voor het creeëren van (nieuwe) waarde en zo onze samenleving opnieuw vorm geven. Door inzichtelijk te maken wie welke kennis in huis heeft kunnen wij sturen op de onverwachte relevantie van de ontmoeting (serendipiteit) en mens en organisatie op deze manier verrassen en versterken. Zo wordt ontmoeten bij Seats2meet.com meer dan een beleving, het wordt een transformatie richting een andere manier van werken, een andere manier van samenwerken.

In ons onze boekingssoftware op www.seats2meet.com boeken gasten hun zitplaatsen (seats) om te vergaderen, in plaats van vergaderzalen. De software biedt afhankelijk van het soort bijeenkomst de beste optie aan. Wij respecteren de dynamiek van onze tijd, dus kunnen gasten tot 24 uur voor aanvang van hun reservering kosteloos annuleren!