WordCamp NL presenteert met trots: Andrew Nacin (US, Washington D.C.)

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Andrew Nacin (US, Washington, D.C.).

Andrew Nacin is één van WordPress’ hoofddevelopers. Hij werkt als Tech Ninja bij Audrey Capital, het investerings- en onderzoeksbedrijf van WordPress founder Matt Mullenweg.

In 2010 presenteerde Nacin op WordCamp NL, waar hij sneak-peaks gaf van toekomstige WordPress ontwikkelingen. Dit jaar spreekt Nacin over WordPress in depth. Een technische update over wat mogelijk is met WordPress.

Nacin’s talent is om in depth tech information zó knapperig en toegankelijk te verpakken, dat je – hoe beginnend of gevorderd je ook bent – na de sessie niet kan wachten je laptop open te klappen en aan het coden te slaan.

In sessie WordPress in 2012 geeft Nacin inzicht in de huidige status van WordPress en hoe WordPress zich zal ontwikkelen!

This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.