WordCamp NL presenteert met trots: Elles de Boorder (NL)

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Elles de Boorder.

Elles de Boorder is werkzaam als art director bij een bureau voor online communicatie. Onvermijdelijk komt ze in deze functie met technologie in aanraking. Daarbij vind ze het een pré om met WordPress te mogen werken:

“WordPress is niet alleen een prachtig platform voor websites, maar ook voor het mobile web.”

Het gebruik van de smartphone is het laatste jaar enorm gegroeid en dit neemt alleen nog maar meer toe. Gebruikers kunnen en willen steeds meer met hun mobiel, zelfs solliciteren!

Dat is best nog lastig als je met bijvoorbeeld een iPhone een CV wil meesturen, of lange formulieren moet invullen. Onder andere de thema’s smartphones, mobiele websites & responsive design komen voorbij.

  • Welke afwegingen worden er gemaakt?
  • En hoe ontwikkel je een product voor een device dat nog vol in ontwikkeling is?

Aan de hand van een recente praktijkcase laat Elles zien hoe zij deze problematiek aangepakt heeft. Een kijkje in de wereld van mobiele recruitment op basis van een WordPress-oplossing.

Tickets voor WordCamp NL 2012 zijn NU te koop »

This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.