WordCamp NL presenteert met trots: Luc De Brouwer (NL)

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Luc De Brouwer (NL).

Luc is een web developer die houdt van PHP, MySQL, HTML, CSS én jQuery. Dit zijn bijna álle relevante bouwstenen van WordPress. Onder invloed van goed eten en Nine Inch Nails, ontwikkelt hij onder andere voor Office Depot.

Luc heeft een grote passie voor de nationale én internationale WordPress-community en sprak op eerdere WordPress-evenementen over het “WordPress evangelie”. Vanuit deze passie om bij te dragen aan de WordPress-community, deelt hij op WordCamp NL zijn kennis over het ontwikkelen van plugins voor WordPress.

Loop jij al jaren rond met het idee voor een briljante plugin? Luc De Brouwer introduceert jou in het vak “WordPress Plugin Development” – geeft jou de handvatten om zélf met Plugin Development aan de slag te gaan!

This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.