WordCamp NL Presenteert met trots: Noël Tock (CH).

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Noël Tock (CH).

Noel is designer en de oprichter van Happy Tables. Zijn missie? Daag de manier uit waarop WordPress gebruikt wordt en kan worden. En dat dan op een manier die meelift óp en bijdraagt áán de WordPress community.

Happy Tables (zie HappyTables) is een totaaloplossing die volledig is toegespitst op succesvol gebruik van online door restaurants: “Manage your own Restaurants Website”. Een schoolvoorbeeld als je kijkt naar alternatieve verdienmodellen voor WordPress-projecten. Start-up material.

Op WordCamp zal Noël vertellen over hoe dit concept tot stand gekomen is én hoe je niet alleen de voorkant (WordPress Thema) kan customizen, maar juist ook de achterkant!

Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft deze presentatie van Noël inzicht in hoe je de WordPress achterkant bewerkt & uitkleedt, waarna deze nóg naadlozer aansluit bij de wensen van jouw doelgroep!

Tickets voor WordCamp NL 2012 zijn NU te koop »

This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.