WordCamp NL presenteert met trots: Paul Gibbs (UK)

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Paul Gibbs (UK).

Paul is één van de hoofd-ontwikkelaars van BuddyPress – de uitgebreide plugin waarmee je van WordPress een compleet sociaal netwerk maakt. Hij spreekt regelmatig op WordCamps en werkt aan verschillende veelgebruikte plugins.

Overdag werkt Paul voor the Daily Telegraph als Webdeveloper. ‘s Nachts is hij actief met BuddyPress-activiteiten. Deze nachtelijke activiteit is te volgen op twitter: @pgibbs.

Op WordCamp doet Paul een uitgebreide update over BuddyPress in zijn sessie BuddyPress in 2012. Leer over nieuwe features en verbeteringen in de volgende versie van BuddyPress én krijg een sneak preview van de geplande features en verbeteringen voor toekomstige versies.

Ben je zelf al actief met BuddyPress bezig?

Maak gebruik van deze kans om BuddyPress-vragen te stellen aan één van de hoofd-ontwikkelaars van de plugin. Daartoe ís gelegenheid na de presentatie!

Tickets voor WordCamp NL 2012 zijn NU te koop »

This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.