WordCamp NL Presenteert met trots: Remkus de Vries (NL, Fryslân)

Het aftellen naar WordCamp NL 2012 is begonnen. Op 24 en 25 maart a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Remkus de Fries (NL, Fryslân).

Remkus de Vries is behoorlijk actief in de (Nederlandse) WordPress community als admin van de Nederlandse WordPress site, als moderator op het  Nederlandse WordPress forum én als medeorganisator van WordCamp NL.

Meer smaken voor wat betreft activiteit in de Nederlandse WordPress community zijn er bijna niet.

Ja, één smaak nog. Samen Karim Osman, Roy Tanck, Luc de Brouwer & Bas van der Lans was hij in januari onderdeel van de allereerste WordPress on Tour te Barcelona.

Remkus is eigenaar van ForSite Media en blogt (o.a.) over WordPress op zijn blog.

Op WordCamp spreekt Remkus over het nut van Theme Frameworks voor WordPress. Hoe maak jij– als ontwikkelaar – jouw ontwikkelproces efficiënter? Na deze presentatie ben jij geïnspireerd om betere producten in minder tijd te maken op basis van het Genesis Framework.

Daarnaast zal Remkus een sessie geven genaamd “10 dingen die je niet over WordPress wist”. Hierin deelt hij de verborgen schatten van WordPress, die hij ontdekt heeft gedurende zijn jarenlange ervaring als WordPress onwikkelaar.

Tickets voor WordCamp NL 2012 zijn NU te koop »

This entry was posted in Sprekers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.